Over ons

Het plan Son aan de Dommel is een samenwerkingsverband van Heijmans, Bedaux de Brouwer Architecten en tuin- landschapsarchitect Bert Huls.

Heijmans

Heijmans wil een voortrekkersrol vervullen in het slimmer en efficiënter maken van de inrichting van Nederland. We doen dat door vroegtijdig in het ontwerpproces samen met klanten en partners oplossingen te bedenken en deze vanuit de integratie van kennis en kunde te realiseren. Wij realiseren wat we bedenken. Wij combineren high tech kennis en creativiteit tot vernieuwende producten, diensten en concepten die we breed toepassen. Met telkens een andere lokale en unieke verschijningsvorm, maar allemaal vanuit dezelfde kennis en kunde bedacht.

Bedaux de Brouwer

Bedaux de Brouwer Architecten is een architectenbureau met 18 medewerkers en een kwalitatief hoogwaardig oeuvre. Een groot aantal projecten is de afgelopen decennia met architectuurprijzen bekroond, het werk is inmiddels in vele landen, binnen en buiten Europa gepubliceerd.

Het bureau is opgericht in 1937 en kent al vijfenzeventig jaar een continuïteit van hoge kwaliteit in ontwerp en uitwerking. Lag vroeger het zwaartepunt van de werkzaamheden van het bureau bij villabouw en bouwwerken voor (semi)overheid, de laatste jaren is daarnaast een accent komen te liggen op utilitaire werken, woningbouw en stedenbouwkundige plannen.

Bert Huls

Bert Huls is tuin- en landschapsarchitect met Brabantse wortels, bewezen samenwerking met Bedaux de Brouwer, kenner van het Dommeldal en thuis op verschillende schaalniveau’s: van Dommeldal tot tuinontwerp.